Hydrofilné odličovacie maslo, 75 g

21.50 

In Stock

Kúpou tohto produktu získate 14 TianDe bodov.

Product Description

Spa-očista pre vašu pokožku

Make-up… Umelecký, nude, večerný, krycí – typov a techník líčenia existuje nepreberné množstvo. Či už si vyberiete také alebo inakšie líčenie, raz pôjde dole a malo by to ísť jemne a starostlivo.

Túto úlohu dokonale, šetrne a účinne zvládne hydrofilné odličovacie maslo. Rozplývajúci sa prípravok s bambuckým maslom, kokosovým olejom a vitamínom E make-up a nečistoty na pleti rozpúšťa (takže ho bez námahy odstránite) a zanechávajú ju po umytí jemnú, sviežu a hydratovanú.

Maslo je určené na pleť, krk a dekolt a je vhodné pre absolútne všetky typy pleti, vrátane veľmi citlivej.

Nezabudnite, že kvalitné líčenie má nielen vplyv na sviežosť pleti a predĺženie mladosti, ale aj na to, ako dobre „budú fungovať“ prípravky, ktoré budete následne na pleť aplikovať. A aj v prípade, že dekoratívnu kozmetiku vôbec nepoužívate, výplodom pokožky (kožnému mazu alebo sebu) sa nikto nevyhol. Pomocou masla šetrne odstránite všetky nečistoty.

Pre vaše pohodlie je súčasťou balenia praktická špachtľa.

Vyskúšajte čistenie pleti na novej úrovni.

 

AKTÍVNE ZLOŽKY:

Vitamín Е   Vitamín Е – je vitamínom mladosti. Tento názov si vyslúžil vďaka svojej schopnosti chrániť pokožku pred škodlivým pôsobením voľných radikálov, vyživuje a spomaľuje procesy starnutia kožných buniek. Keby sa organizovala súťaž o to, ktorý vitamín je pre pokožku najprínosnejší, tokoferol by sa určite umiestnil v prvej trojke.

Kokos Kokos – kokosový olej vyživuje pokožku, posilňuje jej bariérové vlastnosti. Vyhladzuje jemné vrásky, znižuje viditeľnosť hlbokých vrások.

Bambucké máslo Bambucké maslo – je jeden z najvzácnejších základných olejov. Má regeneračné účinky, hydratuje a zvláčňuje pokožku, spúšťa procesy hĺbkovej regenerácie, stimuluje syntézu vlastného kolagénu, zlepšuje farbu pleti a chráni ju pred účinkami UV žiarenia.

 

POUŽITIE:
1. Naneste maslo na pleť, jemne masírujte pokiaľ sa make-up nerozpustí, potom umyte vodou.
2. Ľahký make-up odstráňte pomocou masla a vatového tampónu, umyte vodou alebo dokončite čistenie pomocou tonika.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Hydrofilné odličovacie maslo, 75 g”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *