Revitalizačná nočná pleťová krémová maska ​​Biotics, 50 g

20.00 

In Stock

Kúpou tohto produktu získate 13 TianDe bodov.
Katalógové číslo: 16310 Kategórie: , , , , , ,

Product Description

Revitalizácia podráždenej pleti

Mierne brnenie, svrbenie, pnutie, začervenanie… Štatistiky ukazujú, že s citlivou pleťou sa stretáva ž 77 % ľudí. Nočná pleťová maska ​​Biotics bola vyvinutá na upokojenie podráždenej pleti.

Účinný prípravok z radu Vita Derm vyvinutý pre citlivú pleť:
– pomáha obnoviť mikróbiom pokožky,
– odstraňuje pocit pnutia a olupovania,
– regeneruje a doslova obnovuje mdlú, suchú a citlivú pleť so sklonom k ​​podráždeniu a začervenaniu,
– posilňuje jej ochranné vlastnosti,
– pokožku upokojuje a zlepšuje jej pružnosť.

Revitalizačná nočná pleťová maska ​​obsahuje moderné komplexy na báze prebiotík, laktobacilov, unikátne riasy Chlorella a 4D-komplexu zo štyroch druhov kyseliny hyalurónovej. Optimálne spojenie aktívnych zložiek aktivuje proces regenerácie kožnej bariéry, zaisťuje hĺbkovú a dlhotrvajúcu hydratáciu, zjemňuje vrásky a pôsobí proti starnutiu pokožky.

Je vhodná pre všetky vekové kategórie a všetky typy pleti.

 

POUŽITIE:
Aplikujte na čistú pleť tváre na noc, vynechajte partie okolo očí, neoplachujte.

 

AKTÍVNE ZLOŽKY:

  • Vitamín E – je vitamínom mladosti. Tento názov si vyslúžil vďaka svojej schopnosti chrániť pokožku pred škodlivým pôsobením voľných radikálov, vyživuje a spomaľuje procesy starnutia kožných buniek. Keby sa organizovala súťaž o to, ktorý vitamín je pre pokožku najprínosnejší, tokoferol by sa určite umiestnil v prvej trojke.
  • Hydratačný komplex Hymagic-4D – Ide o štyri rôzne formy kyseliny hyalurónovej s rôznymi vlastnosťami. Tento komplex dokáže naplniť pleť vodou a hlavne v nej vodu udrží. Týmto spôsobom sa pleť úplne hydratuje a zlepšuje sa jej pružnosť. Komplex medzi sebou viaže bunky, reguluje ich metabolizmus, podporuje tvorbu kolagénu, hydratuje pokožku a zaisťuje jej pružnosť a zdravý lesk.
  • Komplex OPTIMEALTH® 10W – Komplex na báze laktobacilov, ktorý zlepšuje kvalitu a rozmanitosť mikroorganizmov pokožky. Udržuje optimálnu hladinu pH pokožky, upokojuje podráždenie a ďalšie negatívne kožné reakcie. Podporuje syntézu kolagénu a kyseliny hyalurónovej, okamžite zvyšuje obsah vlhkosti v pokožke.
  • Komplex Biolin P – Biolín je silné kozmetické prebiotikum zložené z polysacharidov rastlinného pôvodu: inulínu z koreňa čakanky a gluko-oligosacharidov z hľuzy cukrovej repy. Vďaka selektívnej stimulácii zvyšuje rast a metabolickú aktivitu „dobrých“ mikroorganizmov a na úkor tých „zlých“ – je potravou pre dobré baktérie. Biolín predchádza svrbeniu a začervenaniu, udržuje zdravý vzhľad pokožky a spoľahlivo ju chráni.
  • Komplex SymGlucan – Komplex na báze extraktu z ovsa poskytuje komfort a hydratáciu, zmierňuje podráždenie, začervenanie a svrbenie, zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky. Stimuluje rast fybroblastov a syntézu kolagénu.
  • Komplex Chloessence – Komplex na báze extraktu z unikátnej jednobunkovej riasy Chlorella. Podporuje regeneráciu pokožky, revitalizuje poškodenú pokožku, účinne pôsobí proti suchosti a nepohodliu, UV žiareniu, oxidácii a ďalším faktorom, ktoré spôsobujú starnutie pokožky.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Revitalizačná nočná pleťová krémová maska ​​Biotics, 50 g”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *