Kolagénová pleťová esencia na vrásky, 50 ml

23.90 

In Stock

Kúpou tohto produktu získate 16 TianDe bodov.

Product Description

Omladenie a hydratácia bez injekcií

Prípravok z prémiového radu TianDe vracia pleti mladistvosť, energiu a prirodzený lesk, intenzívne ju hydratuje a upokojuje.

Kolagén v zložení a špeciálny komplex rastlinných extraktov: – účinne vyhladzuje vrásky,
– spevňuje a vypína pleť,
– zvyšuje jej pevnosť.

Produkt obsahuje unikátny polysacharid rias Euglena, ktoré nabíja pleť energiou, podporujú bunkový metabolizmus a dýchanie, vyživujú pleť stopovými prvkami, posilňujú jej ochrannú bariéru a majú výrazný anti-aging účinok.

Komplexné používanie prípravkov proti starnutiu vypína a hydratuje pleť bez injekcií a pomáha redukovať vrásky.

 

POUŽITIE:
Naneste malé množstvo esencie jemnými krúživými pohybmi na vopred vyčistenú pleť tváre a krku s výnimkou okolia očí. Na zvýšenie účinku aplikujte ráno a večer.

 

AKTÍVNE ZLOŽKY:

  • Hyaluronát sodný – Hialuronian sódu to pochodňa kwasu hialuronowego aj skuteczny składnik nawilżający.
  • Kolagén – Hydrolyzovaný kolagén pôsobí podobne ako sprievodca. Vďaka malej veľkosti molekuly preniká hlbšie do pokožky a pomáha ďalším zložkám účinnejšie pôsobiť.
  • Komplex AREN EX-ASIA – Komplex rastlinných extraktov: pupočník ázijský, krídlatka japonská, šišiak bajkalský, zelený čaj, sladké drievko, harmanček a rozmarín. Stará sa o pleť, vyhladzuje vrásky, spevňuje a vypína pleť a zvyšuje jej hustotu.
  • Polysacharidy rias Euglena – sú skutočným energetickým nápojom pre pleť. Podporujú metabolizmus a bunkové dýchanie, vyživujú pokožku stopovými prvkami, posilňujú jej ochrannú bariéru a pôsobia proti starnutiu.
  • Arginín – je aminokyselina mladosti s intenzívnym, silne hydratačným a upokojujúcim účinkom. Táto zložka regeneruje poškodené miesta, chráni ich pred podráždením, vysušovaním a olupovaním.
  • Betaín – Aminokyselina, ktorá sa získava z repnej šťavy. Má schopnosť podporovať udržiavanie elektrolytickej rovnováhy v kožných bunkách, zadržiavať v nich molekuly vody a brániť ich presakovaniu cez bunkové membrány. Okrem toho betaín zjemňuje a vyhladzuje pleť.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Kolagénová pleťová esencia na vrásky, 50 ml”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *