Hydratačné spa rukavice s arginínom a vitamínom B3, 1 pár

5.40 

In Stock

Kúpou tohto produktu získate 4 TianDe bodov.
Katalógové číslo: 52912 Kategórie: , , , ,

Product Description

Okamžitá regenerácia pokožky rúk

Venujte čas sami sebe a svojim rukám. Plnohodnotná procedúra zaberie iba 25 minút.

Hydratačné spa rukavice s arginínom a vitamínom B3 ponúkajú okamžitú regeneráciu pokožky rúk. Vyživujúca a hydratačná esencia obsahuje omladzujúce a revitalizačné zložky. Maska na ruky:
– zabraňuje suchosti a dehydratácii epidermis,
– regeneruje pokožku namáhanú poveternostnými vplyvmi, teplotnými zmenami a ďalšími dráždivými faktormi,
– vyrovnáva odtieň a štruktúru pokožky,
– dodáva jemnosť a pružnosť,
– chráni pred nepriaznivými vplyvmi okolitého prostredia a zmenami súvisiacimi s vekom.

Pri pravidelnom používaní budú ruky vyzerať mlado a upravene. Rukavice majú univerzálnu veľkosť s praktickým zapínaním.

Stačí ich nasadiť a relaxovať.

 

POUŽITIE:
Nasaďte si spa rukavice na čisté ruky na 20-25 minút. Potom spa rukavice zložte, rovnomerne rozotrite zvyšky séra po pokožke a nechajte ho vstrebať. Na jednorazové použitie. Univerzálna veľkosť, so zapínaním pre jednoduché použitie. Nepoužívajte v prípade individuálnej neznášanlivosti niektorej zo zložiek.

 

AKTÍVNE ZLOŽKY:

  • Orchidea Dendrobium – Extrakt z orchidey Dendrobium má hydratačné, vyživujúce a omladzujúce účinky, predchádza vysušovaniu a olupovaniu pokožky.
  • Sofora žltkavá – Extrakt z koreňov sofory žltkavej má silné antioxidačné účinky. Spomaľuje proces starnutia pokožky, znižuje prejavy zmien súvisiacich s vekom (pigmentové škvrny, strata pružnosti, vznik vrások), vyrovnáva odtieň pokožky, vypína a spevňuje pokožku.
  • Niacinamid – Niacinamid je derivát kyseliny nikotínovej (vitamín B3), ktorý sa účinne stará o unavenú pokožku. Zlepšuje vyživovanie bunkových štruktúr, tvorbu kolagénu, zvyšuje pružnosť pokožky, hydratuje, regeneruje, má omladzujúce účinky a redukuje pigmentáciu.
  • Aloe – Extrakt aloe upokojuje, zmäkčuje a hydratuje pokožku, stimuluje jej regeneráciu, zlepšuje pružnosť, vyhladzuje jemné vrásky.
  • Vitamín Е – Vitamín Е vyživuje, regeneruje, spomaľuje proces starnutia, neutralizuje voľné radikály.
  • Riasy – Hydrolyzovaný algin je účinný antioxidant, ktorý chráni pokožku pred škodlivými vplyvmi okolitého prostredia a predčasným starnutím (fotostarnutie). Má silné hydratačné a zjemňujúce vlastnosti a znižuje transepidermálnu stratu vlhkosti.
  • Panthenol – Urýchľuje proces obnovy pokožky, vyhladzuje jemné vrásky, zlepšuje mäkkosť a pružnosť pokožky, vracia jej zdravú farbu.
  • Echinacea purpurová – Extrakt z echinacei purpurovej hydratuje a tonizuje pokožku. Vyhladzuje jemné vrásky.
  • Trehalóza – Trehalóza podporuje správnu činnosť pleťových buniek a vďaka svojim antioxidačným účinkom pleť chráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, a tým predchádza jej predčasnému starnutiu.
  • Plody goji – Výťažok z plodov goji obsahuje unikátny bielkovino-polysacharidový komplex, ktorý funguje ako prebiotikum a zvyšuje imunitu pokožky. Komplex antioxidantov potom chráni bunky pokožky pred predčasným starnutím.
  • Arginín – Arginín je aminokyselina mladosti s intenzívnym, silne hydratačným a upokojujúcim účinkom. Táto zložka regeneruje poškodené miesta, chráni ich pred podráždením, vysušovaním a olupovaním.
  • Chlórfenezín – Chlórfenezín je organická zlúčenina a zo svojej podstaty konzervant, ktorý má protiplesňové a antibakteriálne vlastnosti. Látka je dobre kompatibilná s prírodnými zložkami.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Hydratačné spa rukavice s arginínom a vitamínom B3, 1 pár”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *