Hygienický ústny sprej Jedľový esenciálny olej a propolis, 35 g

8.50 

In Stock

Kúpou tohto produktu získate 6 TianDe bodov.
Katalógové číslo: 65914-1 Kategórie: , , , , , ,

Product Description

Pre svieži dych: lesná terapia s fytoncídmi ihličnanov

Pocíťte chladivý vánok tajgy a nadýchnite sa jej neuveriteľnej vône. Hygienický ústny sprej Jedľový esenciálny olej a propolis z radu Dr. Taiga.

Výťažok z tajgového propolisu obsiahnutý v spreji má antibakteriálne, antioxidačné a regeneračné vlastnosti, zatiaľ čo esenciálny mätový a mentolový olej osviežuje dych.

Sprej Jedľový esenciálny olej a propolis:
– osviežuje dych,
– udržuje dobrý stav ústnej sliznice,
– odstraňuje nepríjemný zápach,
– stará sa o ďasná pri nosení zubnej protézy.

Ústny sprej odporúčame používať počas chrípkovej sezóny, kedy narastá mikrobiálna a vírusová záťaž.

Produkt obsahuje jedľový extrakt, eukalyptový a gáfrový olej, mätový a mentolový olej a propolis.

POUŽITIE:
3–5krát denne 1 vstrek do ústnej dutiny. 20-30 minút po použití spreja nejedzte a nepite.

 

AKTÍVNE ZLOŽKY:

  • Propolis – Ide o zvláštnu zložku produkovanú včelami. Má jedinečné zloženie, ktoré sa nepodobá ničomu inému na svete, a výnimočné vlastnosti.
  • Gáfor – Gáfor je vynikajúca antiseptická zložka, ktorá sa už dlho používa v tradičnej aj ľudovej medicíne. Pri prechladnutí sa pridáva do hrejivých obkladov.
  • Mentol – Mentol je už dlho súčasťou mnohých liekov proti prechladnutiu. Prvé pokusy s ním prebehli už v roku 1885 a odvtedy získal v lekárskej komunite pevné postavenie. Mentol patrí medzi jedny z najúčinnejších zložiek, ktoré pomáhajú zmierniť kašeľ a zlepšiť celkový zdravotný stav počas prechladnutia.
  • Mäta pieporná – Mätový olej má upokojujúci účinok na krk. Prospešné látky obsiahnuté v rastline majú antimikrobiálne, protivírusové a dezinfekčné účinky.
  • Jedľa – Jedľový extrakt má silný dezodoračný účinok.
  • Eukalyptus (Blahovičník guľatoplodý) – Eukalyptový olej je skutočným hitom v boji proti prechladnutiu. Eukalyptus má silné antibakteriálne a antivírusové účinky, zaisťuje prevenciu proti prechladnutiu a virózam, normalizuje dýchanie a hydratuje nosnú sliznicu. Napomáha oslabeniu vírusov, znižuje možnosť ich zachytenia na slizniciach nosohltana.
  • Sorbitol – Sorbitol je prírodná zvlhčujúca zložka, ktorá znižuje príznaky podráždenia a vysušenia slizníc, ktoré sa objavujú pri prechladnutí a počas vykurovacej sezóny.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Hygienický ústny sprej Jedľový esenciálny olej a propolis, 35 g”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *